Asessorament Psicològic

Servici d’Asessorament Psicològic

Gratuït per a socis i sòcies de Monofamilias

Monofamilias posa a la teua disposició un servei d’Assessorament Psicològic per a famílies associades, que et proporciona eines i recursos per a millorar el teu benestar emocional, enfortir les teues habilitats personals i socials i fomentar el teu creixement personal.

Què ofereix aquest servici?

Es tracta d'un servei d'atenció individual i confidencial, un espai on t'oferiran ajuda i orientació específica, t'escoltaran i atendran, donant suport professional, des de la comprensió i el respecte.

També es posen en marxa activitats grupals i espais de reflexió on poder parlar de sentiments i emocions, on resoldre conflictes i treballar l'autoestima, el respecte, l'assertivitat, etc.

El servei d'acompanyament psicològic es tracta d'un servei d'orientació psicològica puntual i mai com a procés terapèutic.

A qui es dirigeix?

Es dirigeix a totes aquelles persones sòcies de Monofamilias que necessiten assessorament psicològic, elles o els seus fills/as

Com sol·licitar una cita?

Si vols sol·licitar una cita d'assessorament psicològic, posa't en contacte amb Monofamilias a través del correu electrònic: administracion@monofamilias.es

O emplena aquest formulari que trobaràs a continuació

    Doy mi consentimiento para el tratamiento de mis datos LOPD y acepto la Ley de Protección de Datos de MONOFAMILIAS

    Amb la col.laboració de: