Col·labora amb Monofamilias en els nostres dos reptes nadalencs

Des de Monofamilias i a través de la plataforma El meu Gra d’Arena, hem posat en marxa DOS reptes solidaris, destinats a ajudar a famílies monoparentals de la Comunitat Valenciana amb escassos recursos.

REPTE 1: Col·labora per a regalar joguets

El primer repte té com a objectiu col·laborar perquè els xiquets i xiquetes de les famílies monoparentals puguen jugar aquest nadal. Els xiquets de les famílies monoparentals tenen el doble de risc de patir pobresa que les famílies amb dos pares. Per aqueix motiu necessitem la teua ajuda perquè durant aquestes festes puguen viure la màgia del nadal i gaudisquen jugant.

Ens ajudes al fet que puguem regalar-los joguets?

Per a col·laborar amb aquest repte, pots fer clic ací. 

REPTE 2: Sorteig d’una Cistella Nadalenca Solidària

El segon repte és un sorteig d’una Cistella Nadalenca Solidària ja que en participar aquestes col·laborant amb l’Associació per a fer costat a les famílies monoparentals.

Des de Monofamilias es posa a la venda les participacions en línia per a col·laborar d’aquesta manera amb els projectes de suports per a una vida millor de les famílies monoparentals que desenvolupem en Monofamilias. Què porta la cistella? Taula de fusta, botella de vi 3/4. Sobre de taujana *jamon bellota ibèrica, taujana llom ibèrica tascó de formatge, pics i anxoves del cantàbric Rojumar.

El sorteig se celebrarà el pròxim 30 de desembre a les 13.00 h. en la seu de l’entitat i serà retransmés en directe a través de les xarxes socials.

Es realitzarà entre les participacions venudes perquè toc segur, fent pública la informació en la pàgina web www.monofamilias.es i en les nostres xarxes socials.

Per a participar en el sorteig és important deixar un mail en fer el donatiu així com acceptar rebre notificacions de l’associació perquè et puguen arribar les comunicacions si guanyes el premi.

Per 15 EUR tindràs 3 participacions

Per 25 EUR tindràs 10 participacions

Per 35 EUR tindràs 15 participacions

Per 50 EUR tindràs 20 participacions

Altres quantitats:

Per 5 EUR tindràs 1 participació.

Per 100 EUR tindràs 50 participacions

EL VALOR MÍNIM PER A TINDRE PARTICIPACIONS ÉS DE 5EUR, QUALSEVOL QUANTITAT MENOR SERÀ DESTINADA COM A DONATIU A LA FUNDACIÓ, PERÒ NO TINDRÀ PARTICIPACIONS.

No Comments

Post A Comment