la Generalitat valenciana aprova un bo de 90 euros per a la cistella de la compra.

La Generalitat valenciana ha anunciat  l’aprovació del “bo cistella de la compra”. Es tracta una targeta prepagament a la qual podran accedir els de valencians amb rendes inferiors a 21.000 euros. L’ajuda, d’un únic lliurament, es concreta en una targeta, prepagament o moneder, que podrà utilitzar-se en tots els supermercats i botigues d’alimentació de la Comunitat Valenciana i que, des de la data d’emissió, estarà activa durant un període de quatre mesos.

L’Agència Tributària Valenciana comprovarà que es reuneixen els requisits, els beneficiaris rebran una notificació de quan poden recollir-la -els punts de distribució estan per determinar- i no farà falta activar-la perquè és d’ús directe.

Les empreses participants en aquesta iniciativa són: *Alcampo, Carrefour, *Consum, Dia, *Dialprix, El Corte Inglés, *Hiperber, *Lidl, Més i Més, *Mercadona, *Spar i el xicotet comerç representat per *Asucova i *Confecomerç.

Període de sol·licitud telemàtica des d’abril fins a 15-7-2023 a través d’un procediment senzill i simplificat en  https://bonocesta.gva.es/

No Comments

Post A Comment