Les famílies monoparentals sol.liciten més suport institucional

L’Associació de Famílies Monoparentals de la Comunitat Valenciana *Monofamilias es reuneix amb José Manuel Prieto *Part, alcalde de Gandia.

22 de febrer de 2022. En el dia d’ahir l’Associació de Famílies Monoparentals de la Comunitat Valenciana, *MONOFAMILIAS, es va reunir amb l’alcalde de Gandia i amb la regidora de Benestar Social Immaculada Rodríguez, amb la finalitat de sol·licitar més suport per a aquest col·lectiu que, sens dubte, va en augment.

En aquest sentit, els responsables de l’Associació van sol·licitar ajuda mitjançant la bonificació de l’IBI, escoles municipals, poliesportius i avantatges en aquelles iniciatives impulsades pel Consistori.

Per part seua, José Manuel Prieto, es va comprometre “a visibilitzar a aquest col·lectiu i recolzar-lo a través de Serveis Socials, Infància i Educació ja que les necessitats a les quals s’enfronten les famílies monoparentals de la Safor són importants per a nosaltres”.  Així mateix, va suggerir la possibilitat d’oferir cursos de formació per a famílies monoparentals i activitats lúdiques que els ajuden a conciliar.

La delegada de l’Associació a la Safor, Amparo Gregori, advocada especialitzada en Dret de Família, va recalcar la necessitat d’anar de la mà per a ajudar a aquest col·lectiu “ja que la tasca de tirar avant a una família en la seua situació no és senzilla i necessiten molta atenció en aspectes econòmics, socials, en temes de conciliació laboral, en assessorament legal i psicològic”.

No Comments

Post A Comment