S’obri el termini per a sol·licitar ser beneficiari del Banc d’aliments de Monofamilias

Des del dia 24 d’abril i fins a el  25 de maig estarà obert el termini per a sol·licitar ser beneficiari del Banc d’Aliments provinents de Creu Roja.

Per a poder sol·licitar l’ajuda d’aliments és necessari enviar la documentació requerida a info@monofamilias.es o per whatsapp a el  657 664 536 abans del 25 de maig.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER A SOL·LICITAR-HO

Certificat d’empadronament (només si canvia la situació des de l’últim padró). Unitat famílies que no unitat de convivència.
Fotocòpia del DNI dels membres majors d’edat. (només una vegada i si hi ha noves incorporacions)
Vida laboral dels membres majors d’edat.
Inscrits com a demandants d’ocupació.
Certificació d’ingressos de cadascun dels membres majors d’edat. Poden ser:
Contracte de treball i/0 última nòmina o certificat de totes les prestacions públiques tant de Seguretat Social com del *SEPE (pensions, desocupació, fills a càrrec…)
Si és autònom copa de les tres últimes Declaracions Trimestrals de l’IRPF (Model 130 o 131) o, en defecte d’això, l’última declaració de la renda.
Contractes de lloguer o hipoteca (o comprovant bancari, rebut).
Certificats de prestacions de la Seguretat Social.
Altres despeses habituals que puguen afectar l’ajuda (pagament d’autònoms, despeses per malaltia crònica, discapacitat, despeses de farmàcia).
Altres ajudes (econòmiques o en espècie).

 

Si eres voluntari, i vols ajudar-nos en el repartiment d’aliments escriu-nos un email a la mateixa adreça: info@monofamilias.es

No Comments

Post A Comment