Taller en línia “autocura per a pares i mares”

Des de  Monofamiles i en col·laboració amb el gabinet de Psicologia i Logopèdia BlaBla volem posar el nostre granet d’arena en la formació de pares i mares que desitgen conéixer i involucrar-se de manera activa en el procés terapèutic dels seus fills o simplement ajudar-los a afrontar determinades dificultats amb coneixement de causa. Per això, hem organitzat una sèrie de cicles formatius gratuïts, dirigits per Iciar Casado, psicòloga clínica i directora de BlaBla, en els quals es tractaran les dificultats o excepcionalitats que amb més freqüència interfereixen en el desenvolupament de xiquets i xiquetes i en els quals tindreu ocasió de plantejar els vostres dubtes.
Per a comoditat de les famílies, els tallers s’impartiran en línia i a fi de facilitar la conciliació familiar i laboral, es duran a terme el  divendres dia 24 de febrer , a les 17.30 hores.

El taller va dirigit a mares i pares de xiquets de Primària, es tractaran els següents punts, el paper dels adults en la criança, la importància de l’autocura per al desenvolupament personal i dinàmica familiar, estratègies de gestió emocional ena l’adult i implantació de límits com a element fonamental del autocuidad0

Inscripció en: info@monofamilias.es

No Comments

Post A Comment