Taller en línia gratuït “Autocura de mares i pares”

Des de Monofamilias i el gabinet de Psicologia i Logopèdia BlaBla volem posar el nostre granet d’arena en la formació de pares i mares que desitgen conéixer i involucrar-se de manera activa en el procés terapèutic dels seus fills o simplement ajudar-los a afrontar determinades dificultats amb coneixement de causa. Per això, hem organitzat una sèrie de cicles formatius gratuïts, dirigits per Iciar Casado, psicòloga clínica i directora de BlaBla, en els quals es tractaran les dificultats o excepcionalitats que amb més freqüència interfereixen en el desenvolupament de xiquets i xiquetes i en els quals tindreu ocasió de plantejar els vostres dubtes.

El taller “Autocures de pares i mares” s’impartirà en línia divendres que ve dia 24 de febrer en horari de 17.30 a 19 hores.

El taller va dirigit a pares i mares de xiquets de Primària, s’abordaren els següents temes: El paper dels adults en la criança dels fills, la importància de l’autocura per al desenvolupament personal i dinàmica familiar, estratègies de gestió emocional en l’adult i la implantació de límits com a elements fonamentals de l’autocura.

Inscriu-te en monofamilias@gmail.com

No Comments

Post A Comment