L’Agència Tributària activa la pàgina web per a sol·licitar el nou xec de 200 euros

El Ministeri d’Hisenda, a través de la seu electrònica de l’Agència Tributària, ha activat la pàgina web per a sol·licitar el nou xec de 200 euros per a famílies vulnerables que va aprovar el Govern en el seu últim paquet de mesures contra la inflació, un xec de 200 euros per a les famílies vulnerables, i la rebaixa de l’IVA a els aliments bàsics, l’oli i la pasta.
Els possibles beneficiaris de la nova ajuda comptaran amb un mes i mig per a realitzar la sol·licitud, concretament entre el 15 de febrer i el 31 de març. Les famílies han d’emplenar, a través de l’Agència Tributària, la petició dels 200 euros, l’organisme comprovarà que els sol·licitants compleixen amb els requisits establits, i una vegada que es complete la verificació les famílies rebran l’ingrés en el seu compte.
L’ajuda està dirigida per a rendes inferiors a 27.000 euros anuals i amb un patrimoni no superior a 75.000 excloent l’habitatge habitual.
Quant a la rebaixa de l’IVA, els aliments de primera necessitat passaran a no tindre IVA. Això afecta al pa comú, la llet ,el formatge, els ous, les fruites, verdures, hortalisses, llegums, tubercles i cereals. L’oli i la pasta reduirà l’IVA al 5%

Bases en https://sede.agenciatributaria.gob.es/…/proc…/GC51.*shtm

No Comments

Post A Comment